DE INNERLIJKE HEALER

Ik zie de mogelijkheden in mijn man-zijn.
Dalend vanuit het hoofd, op de weg naar mijn hart en bekken.
Van twijfelende gedachte naar meer in vertrouwen ‘zijn’.

Ik wens ontspannen te zijn in een natuurlijk aanwezig vertrouwen dat diep in mij ligt verankert. Het vermogen van een vanzelfsprekende innerlijke kracht waaruit ik mijn eigen leven aan kan.

Een vertrouwen waarin ik weet dat ik altijd de weg terug vind naar ontspanning en tevredenheid. In het vertrouwen dat ik verbonden ben, dat ik gesteund, gevoed en gedragen word. Door mezelf en door het leven zelf.

In een bedding van overvloed, met mijn ouders, de relaties waarin ik nu leef, mijn kinderen en toekomstige kleinkinderen.

Ik durf aan te nemen dat de waarde en kracht van alle levensvreugde ligt in het potentieel van jou, mij, alles en iedereen die nu leeft. Die steeds weer opnieuw enthousiast zijn stem uitbrengt en spontaan deelneemt aan de avontuurlijke reis.

Ik sta mijzelf toe om zowel alleen als in heelheid in liefde verbonden te zijn.

Sascha van Ras